Rulouri

Rulourile exterioare pentru ferestre reprezintă o soluție eficientă pentru a controla temperatura în interiorul locuinței, atât în sezonul rece, cât și în timpul verii. Studiile efectuate au demonstrat că utilizarea lor în sezonul rece poate reduce consumul de energie termică cu aproximativ 10%. În timpul verii, aceste rulouri împiedică razele solare să pătrundă în casă, prevenind astfel încălzirea excesivă. Acționarea rulourilor poate fi efectuată atât manual de la interiorul casei, cât și de la distanță, cu ajutorul unei telecomenzi.

Rolete

Roletele textile reprezintă o alternativă economică și simplă pentru decorarea interiorului clădirilor, contribuind la adăugarea de personalitate și stil. Acestea oferă intimitate în timpul zilei și pot fi folosite cu succes atât în mediile rezidențiale, cât și în birouri.

Obloane

Obloanele exterioare pentru ferestre reprezintă o soluție practică și estetică pentru îmbunătățirea aspectului și eficienței energetice a clădirilor. Ele protejează împotriva radiațiilor solare, menținând temperatura interioară confortabilă, oferind intimitate și pot fi adaptate atât pentru locuințe, cât și pentru clădiri comerciale. Acestea sunt o alegere versatilă pentru oricine dorește să aducă un plus de funcționalitate și stil fațadei clădirii.

Cotatie

Inceputul proiectului tau

Spune-ne cum te putem ajuta cu proiectul tau.

Ferestre, usi, garaje si umbrire, create la comanda special pentru proiectul tau.

Cere-ne o oferta special pentru tine completand formularul:

Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a clarifica detaliile pentru o evaluare cat mai realista. Masuratorile finale le vor efectua in mod profesionist colegii nostri din teren.

    Minunat! Mesajul a fost trimis cu succes.

    Eroare! A fost o problema in trimiterea mesajului.

    usi exterioareferestreusi garajeusi interioarerulouriroleteobloane


    * Campuri obligatorii.