Tamplarie PVC

Profilul - S 8000 IQ

Considerati importanta termoizolatia si totodata doriti sa imprimati personalitate casei dumneavoastra prin ferestre decor lemn sau cu suprafete speciale precum acrylcolor sau placare cu aluminiu? Va recomandam sistemul nostru de 6 camere si 74 mm adancime de constructie:

● Geam de 48 mm pentru termoizolatie si fonoizolatie sporita

● Coeficient de transfer termic Uf = 1,1 W/m˛K (cf. CBCE plc.)

● Clasa 5 de protectie fonica (reduce zgomotul cu pana la 47 decibeli)

● Si in varianta acrylcolor : suprafetele acrylcolor sunt extrem de rezistente la zgariere si agresiune, sunt antistatice, se curata foarte usor si isi pastreaza culoarea timp indelungat.

● Permite lipirea uscata a geamului, ce se traduce in protectie anti-efractie crescuta, stabilitate mai mare si sunt evitate deformarile si torsiunile chiar si in cazul ferestrelor de mari dimensiuni (sunt posibile dimensiuni cu pana la 20% mai mari)

● Posibilitatea construirii de elemente speciale precum usile glisante cu ridicare.

Profilul - S 9000

Preturile energiei cresc devenind un factor urias de costuri. Pe deasupra, reglementarile legislative de mediu determina cerinte ridicate in ceea ce priveste coeficientii de izolare termica in domeniul ferestrelor. Prin ferestrele GEALAN din sistemul S 9000 se pot obtine valori de casa pasiva, fara precedent.

● 82.5 mm adancime de constructie pentru o izolare termica si fonica de exceptie
● Este prezenta a treia garnitura de etansare ce imbunatateste izolarea, protejeaza elementele de feronerie de umezeala, iar comportamentul la deschidere este imbunatatit chiar si la temperaturi joase
● Geam cu grosime de pana la 54 mm cu GEALAN (permite preluarea geamurilor speciale)
● Rigidizare din otel pentru toc si cercevea
● Optimizat pentru lipirea uscata a geamului, ce reduce la minimum lucrarile de reglaj si revizie, sporeste protectia anti-efractie si permite realizarea de ferestre cu pana la 20% mai mari
● Elementele speciale, precum usile glisante cu ridicare, au cele mai bune valori de izolatie termica in sistemul S 9000
● Inaltime mai mare a peretelui de acoperire a geamului, pentru o mai buna termoiaolare in zona cu cea mai mare predispozitie la aparitia condensului)
● Suprafete personalizabile: alb, acrylcolor , placare cu aluminiu, folii decor lemn sau uni.

Rulouri exterioare

Sistemul de rulouri GEALAN diminueaza intr-o masura considerabila pierderile de caldura si poluarea fonica. In plus, acestea protejeaza eficient impotriva radiatiilor solare, a intrarilor prin efractie si a privirilor indiscrete. Aceste sisteme ofera utilizatorului functionalitate sub multiple aspecte.

Sistemul de rulouri GEALAN poate fi utilizat in orice situatie indiferent daca este vorba de renovari sau de constructii noi.

Etansarile prin perie si garnituri din sinele de ghidaj impiedica aparitia zgomotelor la inchiderea si deschiderea ruloului. Lamelele rigidizate din PVC sau aluminiu asigura o exploatare optima.

Feronerie WinkHaus Activ Pilot

Ferestrele reprezintă mai mult decât simple panouri de sticlă; ele constituie o componentă arhitecturală esențială a oricărei clădiri. Winkhaus înțelege acest aspect și dezvoltă sisteme inteligente și de înaltă performanță, cu o atenție deosebită acordată calității materialelor și prelucrării, astfel încât acestea pot fi integrate în ferestre fără a fi vizibile.

Datorită durabilității tehnice și a rezistenței superioare a suprafețelor, aspectul și funcționalitatea ferestrelor rămân în stare excelentă pe termen lung. Feroneria joacă un rol semnificativ în determinarea calității ferestrelor, aspect apreciat de producători, arhitecți, ingineri constructori și utilizatori din întreaga lume.

Aceste soluții inteligente integrează cele mai recente avanse în domeniul securității, cu un accent deosebit pus pe confortul utilizatorilor. Winkhaus utilizează atât soluții mecanice, cât și motorizate, pentru a obține eficiență. Ambele tehnologii asigură o protecție fiabilă prin intermediul punctelor multiple de închidere și, în plus, oferă o ergonomie îmbunătățită la utilizarea ușii de intrare.

Tamplarie aluminiu

Profile aluminiu

Ferestrele de înaltă performanță cu profile din aluminiu reprezintă o soluție excelentă pentru eficiența energetică și designul modern al clădirilor. Aceste ferestre oferă izolare termică și fonică superioară, asigurând un mediu interior confortabil și liniștit. Cu profilele lor elegante din aluminiu, aceste ferestre adaugă un aspect contemporan și stil clădirii, în timp ce reduc costurile de încălzire și răcire. Ele se potrivesc atât pentru locuințe, cât și pentru spații comerciale, fiind o alegere ideală pentru cei care caută calitate, performanță și estetică în același pachet.

La ROMGAV utilizam profile: Alumil, Aluprof sau Profilco.

Cotatie

Inceputul proiectului tau

Spune-ne cum te putem ajuta cu proiectul tau.

Ferestre, usi, garaje si umbrire, create la comanda special pentru proiectul tau.

Cere-ne o oferta special pentru tine completand formularul:

Te vom contacta in cel mai scurt timp pentru a clarifica detaliile pentru o evaluare cat mai realista. Masuratorile finale le vor efectua in mod profesionist colegii nostri din teren.

    Minunat! Mesajul a fost trimis cu succes.

    Eroare! A fost o problema in trimiterea mesajului.

    usi exterioareferestreusi garajeusi interioarerulouriroleteobloane


    * Campuri obligatorii.